Backup Date

backup-date

Majoritatea utilizatorilor par sa fie multumiti de strategiile lor de back-up, insa specialistii avertizeaza asupra faptului ca exista inca lipsuri si sunt comise o multime de erori. Fiind vorba despre date – una dintre cele mai importante resurse ale companiei dumneavoastra, este bine sa minimizati riscul pierderii lor.

Probabil ca v-ati gandit la acest scenariu de cel putin cateva ori pana acum si poate chiar vi s-a si intamplat asa ceva. Este vorba despre acea posibilitate, sau frica, cum vreti sa-i spuneti, care va motiveaza sa fiti foarte atent cu procedurile de back-up si recuperare.

Caracteristicile elementare de backup si restaurare a fisierelor din statiile de lucru sau servere, va ajuta sa va pastrati mai usor datele protejate impotriva erorilor umane, a defectiunilor hardware si nu numai.

Sistemul este automatizat, intregul proces de backup desfasurandu-se fara a intrerupe procesul de lucru al sistemului informatic.

Serviciile nostre va ajuta sa realizati usor backup sau restaurare a fisierelor de pe calculatoare sau servere oricand si oriunde doriti.