Audit IT

audit-it

Marea majoritate a companiilor au făcut pe parcursul anilor investiţii semnificative in infrastructura IT. Un Audit IT de la DATALINK S.R.L. Vă poate ajuta să evaluaţi starea actuală a reţelei: care servere mai sunt înca potrivite pentru volumul actual, care laptopuri vor trebui upgradate sau înlocuite şi ce software a fost corect configurat.

Deasemenea situaţia actuala a infrastructurii IT, starea hardware a serverelor şi a celorlalte staţii, precum şi software-ul folosit pot fi o parte importantă a planului de management al business-ului şi pot influenţa cash flow-ul viitor.

Un Audit IT este util şi ca o evaluare a performanţelor actualei echipe care administrează infrastructura IT – indiferent că este un departament intern sau o firmă de outsourcing – multe companii considerând util un raport privind infrastructura IT.

În realizarea raportului, vom analiza în detaliu toate aspectele structurii IT, plecând de la structura şi setările reţelei până la servere, desktopuri şi laptopuri.

Vom genera un raport detaliat al situaţiei infrastructurii IT, în care vor fi prezentate recomandările noastre, posibilele puncte vulnerabile precum şi viitoarele schimbări care trebuiesc avute in vedere.